Cóż, sprytny, wtedy są tacy jak ja, lol. Kupię 4-7 letni motocykl z przebiegiem poniżej 10 000 mil w mgnieniu oka. Szczególnie te, w które włożono około 38 000 - 40 000 dolarów. Nie jestem już wielkim fanem mocy, silnik 111 udowodnił mi swoją wartość dwukrotnie i jestem zadowolony. Cholera, myślę o wczesnych latach 80., kiedy jeździłem od wybrzeża do wybrzeża na 80-calowym shovelheadzie z niczym innym niż radiem morskim, które zainstalowałem w owiewce, które nie działało przez połowę czasu, i blokadą przepustnicy, żyjąc życiem, świetnie się bawiąc. Cała nowa technologia od 2020 roku nie jest mi potrzebna, powoduje tyle elektrycznych psikusów, z tego, co czytam na wszystkich tych stronach, Polaris czy Harley Davidson. Tempomat, ABS, przyzwoite radio i system monitorowania opon, jestem zadowolony, resztę sobie daruję. 116 Thunderstroke działa gorąco jak piekło, rozumiem, rozmawiając z ludźmi, którzy wcześniej jeździli na 111 Thunderstroke. To jak ten, który kupiłem w styczniu 2019 roku z przebiegiem poniżej 10 000 mil, a facet włożył w ten motocykl 38 000 dolarów, wałki rozrządu, rury dolotowe, wałki rozrządu itp. itd. za 14 500 dolarów. To są rzeczy, na które teraz się rzucam.. teraz dwa lata później, 112 power stroke z niskim przebiegiem i chieftain w odpowiedniej cenie zdecydowanie przyciągną moją uwagę. Poza tym nigdy nie kupię niczego innego niż model z lat 2018-2020 z owiewką lokomotywy. Po tym jest tyle bzdur, że nie chcę mieć z tym nic wspólnego. lol teraz wszyscy mają Lean assist i brake assist i cokolwiek, wiesz co, pojadę na własnym motocyklu, dziękuję bardzo, bez twojej pomocy. Więcej wałków rozrządu, rur dolotowych i wydechowych. Jestem zadowolony przez cały dzień lol, więcej mocy niż kiedykolwiek doświadczyłem w życiu i też jestem z tym zadowolony. Nie wspominając o fantastycznej niezawodności.