VOG Forum banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
10 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Did a search and could not find a post that had my exact kind of issue.

Recently purchased the bike which is a 2006 Vegas 8-ball, bike sat for 2 years under a cover.

Bike runs but was obviously running lean, with a miss/stumble in the midrange, Will even stall during a down shift. Confirmed lean condition by the condition of spark plugs which were grey and dry. Changed out fuel for new clean fuel. Cleaned throttle body, inspected TB adapter and vacuum plugs, plugs were 100% gone, boot was cracked, replaced them all, bike still doesn't run right. Checked fuel pressure. Pressure jumps up to 48-49 for a split second falls down, and then once the pump cycles off pressure instantly drops to 0 maintaining no standing pressure. With bike running pressure was around 46-47. Gauge is hooked up tight with no leaks. No visible leaks anywhere on the bike.

Obviously I know these pressures are on the low side. What concerns me is the instant pressure drop off once pump shuts off. Anyone have a similar issue? I emailed the vicshop this evening, but as I sit here tonight curiosity is getting to me.
 

·
Registered
Joined
·
10 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Got the old one out, and discovered the tank is in absolute shambles. The liner is peeling off chunks... pieces of the foam/plastic from around the pump were floating around in the tank, both filters were broke off the arms and floating in pieces... regulator and pump were both rusted. Touched the orings on the regulator and they crumbled instantly. Basically everything melted down in there, really amazed the bike ran at all. Ordered everything to reseal the tank once I get it cleaned so my newly rebuilt pump assembly can have a happy home.
 
1 - 5 of 5 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top